Serveis

Areas

Assessoria fiscal-comptable

En aquest departament els assessorarem sobre tot el que necessiti per la seva empresa o a nivell particular relatiu a les obligacions comptables i tributàries, donant importància sempre a la relació i la comunicació amb el client en tot moment. 


Assessoria jurídica

La nostra llicenciada en dret els assessorarà de manera personalitzada i els prestarà un servei d’atenció telefònica permanent. 


Gestió laboral

Els nostres professionals donen solució a l’externalització de l’administració del personal de la seva empresa amb un servei de màxima qualitat i responsabilitat en totes les àrees que la componen tant en la gestió del personal com en les relacions laborals, negociació col·lectiva, etc.


Administració de finques

Gestionem comunitats des de 1989, donant a l’administració de la seva Comunitat o Patrimoni la màxima claredat i comunicació amb solucions immediates als assumptes a resoldre i una àgil i eficaç gestió administrativa i comptable de la comunitat. 


Gestió immobiliaria

Estem capacitats per oferir-li la millor solució en cada cas particular, atenent les peculiaritats de la seva Immoble donant la millor rendibilitat i estalviant el màxim de temps a les gestions:

Compra venda.
Valoració d’immobles.


mans

“Confiança: perquè una encaixada val el mateix que una signatura”