Qui som


“Perquè el nostre és el treball en equip”

 


Jaime Torrubia Sanz
Graduat social – administrador de finques

Nascut el 29 d’abril de 1957.

Graduat Social Col·legiat des de 1991, exercint la professió i assessorament de qualsevol tema laboral tant a nivell empresarial com particular, contractes, gestió de nòmines i assegurances socials, jurídic-laboral, acomiadaments, etc.

Des de 1989 desenvolupament l’activitat d’Administració de Finques i Gestió Immobiliària, estant col·legiat al Col·legi d’Administradors de Finques.

Des de 2004 sóc Tècnic Superior en Prevenció de Riscos laborals en les especialitats de Seguretat en el treball i ergonomia.


Pau Marí Sacases
Assessor fiscal – comptable

Diplomat en ciències empresarials per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), amb experiència laboral en empreses de l’àmbit nacional com Luxottica Espanya o Wrigley’s Espanya. La meva passió pels viatges i l’altruisme, m’ha portat a ser fidel col·laborador de les ONG Streets of India i Amavida.

Il·lusionat i motivat per emprendre aquest nou camí, el meu objectiu és ajudar i treballar el més obertament possible per intentar canviar aquesta visió freda que tenen les persones cap al sector fiscal-comptable, utilitzant com a filosofia principal el treballar la relació i comunicació amb les persones  dia a dia per aconseguir un assessorament adient.